søndag 24. januar 2010

Gammelt bilde


Dette er et snart 50 år gammelt bilde fra gården til faren min. Ser litt annerledes ut i dag;) LOen er scrappet til vintercupen inne på scraphaugen, og jeg har brukt bazzill sprayet med glimmermist Old Lace, hjørnestempel fra Stempelgledes Grunge Collection (og distress ink Tea Dye), mønsterarkene er fra Basic Greys Origins-serie, + noen jeg ikke husker hva var. Blomstene er fra Basic Grey og jeg troooor Kort og Godt, ellers er pynten fra Basic Grey.

torsdag 21. januar 2010

Fauni

Dette er et bilde av hesten min. Hun er en fjordingjente på snart 22 år, og skal avlives om noen uker. Jeg har eid henne i 20 år, så lett blir det ikke. Dette bildet av henne tok jeg i fjor, og liker veldig godt hvordan øynene hennes er i fokus her. Har brukt litt resteark, et gjerde fra papirloftet som jeg har malt med hvit crackle paint og sprayet med glimmermist pearl. I tillegg er det brukt diverse primablomster, thickers og QK.

tirsdag 19. januar 2010

Bursdagskort




Dette er to bursdagskort til nevøen som blir 16 snart. På begge har jeg brukt ark fra MME og Quickutz nesting shapes stars. Motorsykkelstemplet er fra Unity stamps, hvor SNoopystemplet kommer fra husker jeg neimen ikke. Metallenka er fra Tim Holtz, og ellers er det brukt glimmermist, stickles og litt småtteri. Glitterbokstavene er fra Kaisercraft, mens det er brukt thickers på det andre kortet. Har brukt en stjernebordpunch fra Martha Stewart på det nederste kortet.

tirsdag 12. januar 2010

Boks




Denne boksen fikk jeg ideen til fra desembernr av Ett Trykk. Har brukt en spellbinders-die til å kutte ut topp og bunn, brukte 4 lag med akvarellark. videre har jeg brukt hvit bazzill og en rest av et MME-ark. Rundt boksen har jeg knytta ei sløyfe av tyll, og toppen har jeg pynta med halvperler fra prima, stickles i fargen tattered rose og diverse blomster fra papirloftet. Har ikke pynta oppi boksen ennå, men kommer til å legge et lag rosa tyll i bunnen og ha en blonde rundt kanten. Må gjøres snart, for jeg skal legge et gavekort til modern oppi, og nå er det ikke lenge til bursdagen hennes.

fredag 8. januar 2010

SOM 53


Dette var det siste bidraget mitt til skisseomania i 2009. Har brukt et gammelt MME- ark i bunnen, og det røde er fra Basic Grey - Blitzen. Har brukt litt bling fra kaisercraft, ricrac fra papirloftet, et snøfnugg fra riffraff malt med crackle paint antique linen. I tillegg er det brukt tiny alpha fra making memories, og thickers fra american crafts. Stemplet er fra panduro, og jeg har brukt distress refiller i fargene fired brick, scattered straw og tea dye (bruker alltid tea dye til hudfarge :) ) har hatt på litt stickles for å illudere snø (og så elsker jeg alt som glitrer, så jeg trenger egentlig ikke en unnskyldning). Under stemplet er en liten bit av en gammel hekleduk. Lillesnupp fikk et par småski før jul, og bildene er fra den første skituren hennes. Den ble IKKE lang ;)